top of page
IMGP0923_1_1.jpeg

Juiste partner voor inbouwkasten, schuifdeuren, dressingrooms, bedden en bureaubladen

Wij maken en verkopen inbouwkasten met schuifdeuren, dressingroomsbedden en bureauladen. Onze sterkste troeven zijn: maatwerk aan standaardprijzen, kwaliteit & 30% meer opbergruimte. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze verschillende inbouwkasten, kleerkasten, schuifdeuren, inloopkasten, boekenkasten, maatkasten, dressingrooms, bedden en bureauladen of kom langs in onze showroom. Van den Bulcke Luc is de juiste partner wanneer u een specialist zoekt voor uw slaapkamer op maat, dressings op maat, wandkasten, muurkasten of bibliotheekkasten.

IMGP2506_1.jpg

Inbouwkasten, dressingrooms,
bedden en bureauladen

Uw specialist voor muur- & wandkasten, dressings & bibliotheekkasten !

Van den Bulcke Luc uit Eke-Nazareth is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in slaapkamers op maat, muurkastenwandkasten met schuifdeuren, dressings en dressingkasteningemaakte kasten en bibliotheekkasten. Wij hebben onze eigen schrijnwerkers die voor u de kleerkast, dressing of bureaumeubel van uw dromen realiseren.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze verschillende wand- en muurkasten, maatkasten, dressings, inbouwkasten, archiefkasten, boekenkasten en bibliotheekkasten!

Uiteraard bent u ook welkom in onze toonzaal, we zijn open op vrijdag en zaterdag van 10u-12u / 14u-17u of daarbuiten op afspraak.

bottom of page