top of page
Moderne keukens en landelijke keukens

Een topkeuken van Luc Van Den Bulcke

Dé specialist in het maken en plaatsen van keukens

Kijkt u al een tijdje uit naar een nieuwe keuken, maar weet u niet goed waar te beginnen? Dan bent u bij Luc Van Den Bulcke precies waar u moet zijn. Wij luisteren naar uw vragen, verwerken graag uw ideeën mee en op basis daarvan maken we een gratis 3D-ontwerp en offerte. We geven advies bij welke keuken volgens ons bij uw stijl en budget aansluit. Zo geven we u graag ideeën mee over de mogelijkheden van opstelling, sfeer en stijl, klassiek of eigentijds/modern. We plaatsen afwerkingsbladen in verschillende materialen gaande van graniet of kunststof tot glas, massief hout of composiet. 

Professionele plaatsing + service

Elke opdracht is voor ons een nieuwe uitdaging.

We gaan voor een vlekkeloze plaatsing en een professionele afwerking. Op het vlak van kwaliteit willen we de lat hoog leggen voor u. We werken alleen met duurzame materialen van prima kwaliteit en dit tegen een correcte prijs.  Met die troeven en met onze 27 jaar ervaring willen we voor u het onderscheid maken.

Persoonlijke benadering

Door onze kleinschaligheid staan we dicht bij de klant en kunnen we met iedereen een persoonlijke band opbouwen.  Mondelinge reclame van tevreden klanten is dan ook ons sterkste visitekaartje.

Complete inrichting van A tot Z, inclusief vloerbedekking

We vertalen uw wensen naar een complete inrichting van uw keuken. We breken uw oude keuken zorgvuldig uit en plaatsen een nieuwe, echt op uw maat. Zo leveren en plaatsen we uw toestellen en sluiten ze aan. Ook voor het leggen van vloeren, plaatsen van verlichting en schilderwerken kunt u op ons rekenen. Voor de vloeren adviseren we graag 2tec2 vloerbedekking, een high tech geweven vinyl vloerbedekking met de luxe uitstraling en allure van zacht, textiel tapijt maar met alle praktische voordelen van een vinylvloer. Uiteraard vrijblijvend.

Hebt u vragen? Laat u horen.

We komen vrijblijvend bij u langs om uw wensen en verwachtingen te bespreken en een gratis 3D-ontwerp en offerte op te maken. Of wilt u naar onze showroom komen? Kan ook, maar wel graag op afspraak.

bottom of page